Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Kaikki blogit puheenaiheesta Tukipolitiikka

Hallitus bisnesenkelinä toi suuret tappiot Suomelle

Minne katosivat valtiomiehet ja - naiset hallituksen riveistä? Ei valtion tukipolitiikan varaan menestyksensä luoneet henkilöt ole yhteiskunnan etua edistämässä olleet enää pitkään aikaan. 

 

Autonominen tuulivoima-ala kasvaa Suomessa valtion tuella

Tuulivoiman rakentaminen voidaan selittää vain valtion tukirahalla, ahneudella, ideologialla ja tyhmyydellä.  - Ei koskaan järjellä -

 

Terveystutkimuksilla ei ohjata Suomen päättäjiä.

https://patch.com/massachusetts/falmouth/wind-turbine-infra-sound-us-gov...

 

Tyhmyys ylitti rajat Sipilän hallituksessa

Ensin tehtiin suuri virhe jota nyt korjataan vielä suuremmalla virheellä, virheestä pitäisi oppia, sitä tämä hallitus ei ole suostunut tekemään. Tuulivoimatoimija ilmoitti ettei tarvitse tukea enää, mutta hallitus vääntää uutta tukiohjelmaa väkisin, Länsi-Suomen maaseutua terrorisoiville tuulivoima sijoittajille raha kelpaa. Tuulivoimalobbarit ottivat voiton asiantuntijoista 6-0.

 

"Ennenkuulumaton, markkinaehtoinen tuulivoimapuisto aukesi Suomessa – Samaan aikaan eduskunnassa: Uusi tukimalli"

Huijaritarina tuulivoimasta osui ja upposi Suomessa

Maailma on kieroutta täynnä, sen tuulivoima bisnes opetti suomalaisille. Ilmastonmuutoksessa tuulivoiman rakentamisen tukeminen julkisilla varoilla aiheuttaa pelkästään haittavaikutuksia. Sähköntuotannossa tuulivoima on ylimääräinen haitta, joka nostaa kuluttajien sähkölaskun hintaa. Tuulivoima on ajanut jo n. 400 perhettä pois kodeistaan Suomessa, haittavaikutukset ylittävät sietorajan. Tuulivoima on aiheuttanut työttömyyttä kohonneiden sähkölaskujen ansiosta. 

 

Lainsäätäjien etuoikeus miljoonabisneksiin turvataan lehmänkaupoilla

Itsepetos on petoksista typerin. Hallituksen politiikka tukee tuulivoiman rakentamisia verovaroilla, nyt valtion ohjauksessa oleva yhtiö ostaa Taalerin tuulisähkön, ja veroja maksetaan Irlantiin. Olisiko jo selvillä tuulivoimaloiden omakäyttösähkön määrä, vai annetaanko rahaa tyhjästä, vrt. - syö enemmän kuin tienaa?

 

Keskustapuolueelle tappioita vihreistä virheistä

Vihreää ideologiaa julistetaan pelkästään omaa varallisuutta kasvattamaan, yhteiskunnan tappiot on sivuasia, eikä sitä oteta huomioon kunhan valtion politiikka tukee unelmaa ja omalle tilille ropisee rahaa. Pekkarinen (kesk.) on syöttötariffi/takuuhinta asetuksen kehittäjä, mutta kokonaisvaikuttavuus selvitys jäi tekemättä.

 

Suomelle luvassa todella kylmää kyytiä bioenergiarintamalla

SSS-hallitus pyrkii 50 % liikenteessä 50 % biopolttoaineiden sekotusosuuteen, kun EU komission viitoittamalla tiellä pyrkii 0 %:iin tai 1 %:iin monikansallisten ympäristöjärjestöjen (WWF ja Greenpeace) kiivaan lobbauksen vuoksi.

Hampaaton hallitus ja turvallisuus

Tuulivoimaloita kaatuu ja infraäänet sairastuttaa ihmisiä. Eläimet pakenevat alueelta pois. Hallitus on hiljaa eikä puutu ongelmiin, tuulivoimalat eivät täytä turvallisuudesta säädettyjä direktiivejä. Suomen syöttötariffi on Euroopan paras bisnes hylkeennahkaisen omatunnon omistaville sijoittajille.

"Biotalous" on kepun tukijussiosaston suurta kusetusta

 

 

 

 

 

 

Hallituksen kepulainen aivoriihi on tehnyt esityksen "biotalouteen" siirtymisestä, voidaan yhtään liioittelematta sanoa, että asiassa on vahva lypsyastian maku.

 

http://www.hs.fi/politiikka/a1441160249731?ref=hs-prio-6-1

 

Tuulisähköä nollasopimuksella

 

MTV uutisoi 16.1 tuulisähkön tuen voivan nousta muutamassa vuodessa 300 m€:oon/v, kun sähkön hinta on laskenut. Käyttäjän taakka on kuitenkin suurempi.

 

Tuulisähköä tuotetaan nyt keskimäärin 100 MW, mutta tuotannon  taso vaihtelee 0-500 MW välillä. Kulutushuippu on sydäntalvella, eikä kai kukaan jätä sitä tuotantoa säätä hallitsevan Ukko ylijumalan varaan. Tarvitaan luotettavaa kapasiteettia huippukulutuksen (yli 14 000 MWh/h) varalle.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä