Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Kaikki blogit puheenaiheesta Yön sudet

Yön Sudet uhkaa Suomen poliisia: järjestäytynyt rikollisuus vaalivaikuttajana?

Keskusrikospoliisi kertoi tänään klo 10-11.30 mm. etnispoliittisen motoristijengi Yön Susien Suomi-kytköksestä, "Venäläisten Moottoripyöräilijöiden Internationaalista" RMI (vrt. Komintern-illegaalit). Poliisihallituksen ja KRP:n mediatilaisuudessa selvitettiin järjestäytyneen rikollisuuden tilannekuvaa Euroopassa ja Suomessa.  Vaalimanipulointi-termiä ei erikseen painotettu edes tästä Kremlin Moto-Kominternista puhuttaessa.  

Yön Susille jyrkkä EI - terroristimotoristit suistettava maan teiltä!


- Silmien väliin yövisiiri varikolla ja estettä matkaan shikaaneilla! Formulatermejä on sovellettava joskus maanteilläkin. Ei ole mitenkään hyväksyttävissä, että Krimin miehitykseen osallistuneen isovenäläismielisen järjestäytyneen rikollisverkoston moottoripyörädivisioona on nyt viranomaisten mukaan levittänyt pienten punaisten miesten maahantunkeutujakolonnansa Suomeen. Nämä terroristimotoristit on torjuttava ja niin sanoakseni suistettava maan teiltä.

Voiton päivä 8. vai 9. toukokuuta? - Eurooppa ja Venäjä käsi sydämellä

Toukokuun 8. päivää vietetään Länsi-Euroopassa perinteisesti muistaen sodan loppumista, Hitlerin hallinnon kukistumista ja vapauden koittamista länsiliittoutuneiden voiton myötä. Itä-Euroopassa ja Baltian maissa ei nähdä aihetta juhlia toukokuun  9. päivänä natsifasismin vaihtumista neuvostofasismiin.

Kaksi kirurgia

Juuri nyt Aleksandr Zaldostanov-niminen "kirurgi" näyttää olevan ajankohtainen. Minkälaisesta miehestä on kyse ja mitkä ovat hänen meriitinsä? Tehdäänpä vertailu erääseen, tuntemattomaan "kollegaan":

Aleksandr Zaldostanov

Yön Sudet uhkaavat nyt hyökätä Suomeen!

Vladimir Putininkin nimeen rikollisjärjestörekistereissä yhdistetty venäläisinternatsistinen moottoripyöräjengi Yön Sudet harkitsee tiedottajansa mukaan Puolan asetuttua vastarintaan Suomen käyttämistä läpikulkumaana vyöryessään sotaiselle retkelleen kohti länttä, ks. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015042719591384_ul.shtml

Yön Susien matka tyssäsi Puolaan

Näyttää käyvän juuri niin kuin Jouni Snellman lauantaina 25.4.2015 kirjoitti:

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194039-yon-susien-berliinin-reissusta-kaaos

Yön susien Berliinin-reissusta kaaos”.

Ainakin se näyttää jo nyt selvältä, että putinilainen Yön Sudet –moottoripyöräklubi jää Toisen maailmansodan Eurooppa-osion päättymisen 8.4./9.4.1945  seitsemänkymmentävuotispäivän kenties muistettavimmaksi ilmiöksi.

Yön Susien ym. stalinistien voitonjuhla 9.5. kiellettävä sivistysvaltioissa

Länsi-Eurooppa juhlistaa muun sivistyneen ihmiskunnan myötätunnolla voittoa natsismista toukokuun 8. eli Voiton päivänä. Toukokuun 9:ntenä sitä vastoin riekkuvat eräät itäeurooppalaiset pimeät voimat Neuvostoliiton sotasyyllisyyden kieltävissä ja stalinilaista kansanmurhadiktatuuria ylistävissä imperialistis-militaristisissa internatsirituaaleissaan. Miksi sallia tuollainen irvokas neuvostofasistis-totalitaristinen ihmisyydenhäväistys Euroopassa heti oikeaa Voiton päivää 8.5. seuraavana päivänä?

Yön susien Berliinin reissusta kaaos?

Venäläinen moottoripyöräjengi Yön sudet, jonka mukana itse Vladimir Putin on ilman kypärää ajanut, on lähdössä kohutulle "voitonmatkalleen" Berliiniin toisen maailmansodan päättymisen 70-vuotispäivän kunniaksi. Puolan viranomaiset lätkäisivät jengille eilen yksiselitteisen maahantulokiellon turvallisuusnäkökohtiin vedoten. Se ei kuitenkaan tahtia haittaa ainakaan vielä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä