Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Eva Biaudet'n ja Aino Pennasen klubi jakoi kulttuuripalkinnon Ilta-Sanomille!?

  • onnea pytystä!
    onnea pytystä!

Suomen KHN-Klubi on alan kv. kattojärjestön auktorisoitu Suomen kansallinen jäsenjärjestö, joka karttaa valikoivasti henkilöönkäypää yksityisyysjulkisuutta. Julkisen Sanan Neuvostoa lähellä olevilta tietolähteiltä saamiemme tietojen mukaan Suomen KHN-klubin takana on mm. sellaisia tunnettuja mielipidevaikuttajia kuin Eva Biaudet ja Aino Pennanen sekä eräitä julkisesti ja kulissien takana edelleentoimivia ex-yya-poliitikkoja.

KHN Suomi on ehdottanut julkisuudessa mm. että sloganin 'on lottovoitto syntyä Suomeen' sana lottovoitto tulisi maabrändihoukuttimena päivittää eurojackpotvoitoksi viimeistään nyt, kun toteama 'Suomi on maailman onnellisin maa' on jo liki yhtä kattavasti tunnettu maailmalla kuin tuo jo aiemmin yleisessä tiedossa laajalti ollut kansallinen peliriippuvuusdiagnoosimme. Myös sana syntyä tulee kv. yhteyksissä korvata sanalla päästä.

Entä Nyt! Suomalaisen kolumnistiikkakritiikin vallitsevassa pinnallisen huulenheiton puujalkaistamassa kaanonilmapiirissä on hienoa havaita, että asiakeskeistä vähemmänkin feikkimielisiä tosielämäilmiöitä sentään vielä aika ajoin päästyy tarkoin varjeltuun 'ei tule kuuloonkaan' -mediaeetteriimme. Vuoden himoituin kultainen oikeaoppisuuspysti on saajalleen aina loistava juttu muutenkin kuin vain vimmatun ulkokiiltonsa puolesta (kuva). Ajatellaanpa vaikka palkittujen urakehityksen odotettavissa olevia potentiaalisia noste-, työntö-, veto-, flow- ja momentumkäänteitä kansallisen kulttuurihistorianvirran turbulenteissa kuohuissa. 

Vuoden 2019 Kultaisen Kakkahuttu-pytyn edistyksellisen kolumnistiikan sarjassa saa Ilta-Sanomien p... 
 
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Onko se sama Pennanen joka sai syytteet ilmaliikenteeseen liittyen?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Sama ilmaliikennesabotööri. Tyypillinen omassa rinnakkaistodellisuudessaan elelevä vihreä "oikeusoppinut".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset