Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Yön Sudet uhkaa Suomen poliisia: järjestäytynyt rikollisuus vaalivaikuttajana?

  • Yönsusipari - Partners in crimea!
    Yönsusipari - Partners in crimea!
  • Venäläisten Moottoripyöräilijöiden Internationaali - Russki Mototsiklisti Internatsional RMI (vrt. Komintern-illegaalit)
    Venäläisten Moottoripyöräilijöiden Internationaali - Russki Mototsiklisti Internatsional RMI (vrt. Komintern-illegaalit)

Keskusrikospoliisi kertoi tänään klo 10-11.30 mm. etnispoliittisen motoristijengi Yön Susien Suomi-kytköksestä, "Venäläisten Moottoripyöräilijöiden Internationaalista" RMI (vrt. Komintern-illegaalit). Poliisihallituksen ja KRP:n mediatilaisuudessa selvitettiin järjestäytyneen rikollisuuden tilannekuvaa Euroopassa ja Suomessa.  Vaalimanipulointi-termiä ei erikseen painotettu edes tästä Kremlin Moto-Kominternista puhuttaessa.  

Järjestäytyneiden rikollisengien kerrottiin mm. pyrkivän tunkeutumaan ja vaikuttamaan yhteiskuntamme rakenteisiin laajemminkin kuin vain harmaaseen ja rikollistalouteen ja tietoverkkoihin. Huomio kiintyi erityisesti vaaliemme ajankohtaa ajatellen tietoon, että maahamme on tunkeutunut puhtaasti siviilirikollisten ryhmien lisäksi myös poliittisen puolisotilaallisen etnistaustaisen isovenäläisen terroriryhmittymän Russki Mototsiklisti Internatsional RMI:n eli Venäläisten moottoripyöräilijöiden Internationaalin etäispartisaanien alajengi. 

"Toistaiseksi Yön Susia on tarkasteltu ensisijaisesti järjestäytyneenä rikollisuutena" , sanoi suojelupoliisin viestintäpäällikkö  Jyri Rantala aiemmin (IL 28.3.2019).

Viattomin silmin ei siis olla oltu näkevinään ulkopoliittisen vaikuttamisen ja mm. vaalimanipuloinnin näkökohtia juurikaan, vaikka Motoristi-Kominternin maahantunkeutumisen ajoitus ei liene vähemmän harkittu kuin Mainilan laukaustenkaan aikoinaan. Krimin miehitykseen osallistuneen isovenäläismielisen rikollisverkoston moottoripyörädivisioona on nyt virallisesti levittänyt pienten punaisten miesten kolonnansa myös Suomeen, mutta tuumaakaan ei ole taidettu panna vastaan tällä kertaa. 

Yön Sudet tunnetaan kuitenkin julkisuudessa paitsi rikollisena liivijenginä myös ennen kaikkea Kremlin johtamien sotarikosten ja pienten vihreitten maahantunkeutujien motorisoituna tukijaoksena, jolla on erittäin läheiset suhteet Vladimir Putiniin -  kun-pienet-vihreat-miehet-tulivat-venajan-harski-operaatio-krimilla-tyrmistytti-kaikki    

Runsas viikko sitten jengipomo ”Kirurgi” johti motoristien juhlakulkuetta Krimin niemimaan anschluss-valtauksen viisivuotisjuhlassa niin ikään maahantunkeutuneen Venäjän valtakunnanjohtaja Putinin suojeluksessa. Yönsusipari esiintyi partners in crimea -hengessä.

Kansalaiset ovatkin jo valmiit sanomaan Yön Susille konkreettisen jyrkän EIn - ks. Terroristimotoristit on suistettava maan teiltä!    
 

Nyt sitten Yön susien toiminnanjohtaja, Putinin suora alainen Aleksandr Zaldostanov uhkaa viedä Suomen poliisin tilille ”herjauksista ja valheista”.  Toveri on sydämistynyt keskusrikospoliisin ja Supon julkisuuteen antamista lausunnoista, joissa venäläisen moottoripyöräkerhon annetaan ymmärtää kytkeytyvän jollain tavalla järjestäytyneeseen rikollisuuteen: is.fi/ulkomaat/art-2000006051776.html 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Järjestöllinen osallistuminen sotilaalliseen maahantunkeutumiseen jonkin maan hyökkäysvoimien osana on toki ihan eri luokan rikollisuutta kuin katugangsterien touhut, jotka sittenkin ovat enemmän lähinnä poliisin asia. Tämä myös puolustusvoimien ja siviilimaanpuolustuksen huolta herättävä etnispoliittisimperialistinen valtiollisjohtoinen desanttipartisaanirikollisuus on ihan omaa luokkaansa viattomien siviilien ja ihmiskunnanvastaisena sotarikollisuusmuotonaan, eikä siihen sekaantuneiden partisaanitovereillakaan tule olla minkäänlaista sijaa Suomessa.

Molotovin cocktaileja tai jalkaväkimiinoja tai hyppypanoksiakaan ei ole nyt onneksi ainakaan vielä syytä ottaa tai vielä otettavissa käyttöön. Liikennepartiointia on toki harjoitettava koko maassa ja koko sivistyneessä maailmassa - eikä pahitteeksi olisi jos kaikki putinististalinistit saataisiin joskus kuriin Venäjälläkin. Joskus niin käykin, eihän Stalinkaan ikuisesti elänyt, vaikka Molotov-Ribbentrop-sopimusta moni kusipää itänaapurissamme vielä haikaileekin lämmöllä.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Nykyisiin Suomessa toimiviin ns. prosenttikerhoihin verrattuna Yön Sudet on huomattavasti vaarallisempi, koska mahdollisen tavanomaisen rikollisuuden ohella siinä on valtiolliseen turvallisuuteemme liittyvä elementti. Yön Susien Suomeen jalkautuminen (vai pitäisikö sanoa pyöräytyminen :) on taas yksi Venäjän hybridivaikuttamiskeino. Pyrkivät varmaan saamaan mahdollisimman paljon jäseniä niin kantasuomalaisista kuin täällä asuvista venäläisistä ja tekemään erilaista myyräntyötä Venäjän valtion kustantamana. Tarpeen vaatiessa tuo on myös oiva iskujoukko, kun Krimin tyyppistä valtausta toteutetaan.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tuon porukan kuuluisi olla myös EU:n pakotelistalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset