Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Yön Susille jyrkkä EI - terroristimotoristit suistettava maan teiltä!

  • Yönsusipari - partners in crimea!
    Yönsusipari - partners in crimea!


- Silmien väliin yövisiiri varikolla ja estettä matkaan shikaaneilla! Formulatermejä on sovellettava joskus maanteilläkin. Ei ole mitenkään hyväksyttävissä, että Krimin miehitykseen osallistuneen isovenäläismielisen järjestäytyneen rikollisverkoston moottoripyörädivisioona on nyt viranomaisten mukaan levittänyt pienten punaisten miesten maahantunkeutujakolonnansa Suomeen. Nämä terroristimotoristit on torjuttava ja niin sanoakseni suistettava maan teiltä.

Suunnitelma Yön Susien hyökkäyksestä Suomeen oli pitkällä jo viisi vuotta sitten, kun Venäjän tunnuksettomat maahantunkeutujasotilaat ja Yön Sudet hyökkäsivät Ukrainaan ja ryöstivät sen  eteläisimmän maakunnan vuonna 2014. Nyt se on toteutunut, eikä tuumaakaan virallista vastarintaa. 
Toistaiseksi Yön Susia on tarkasteltu ensisijaisesti järjestäytyneenä rikollisuutena, sanoo suojelupoliisin viestintäpäällikkö Jyri Rantala (IL 28.3.2019).

Yön Sudet tunnetaan kuitenkin julkisuudessa paitsi rikollisena liivijenginä myös ennen kaikkea Kremlin johtamien sotarikosten ja pienten vihreitten maahantunkeutujien motorisoituna tukijaoksena, jolla on erittäin läheiset suhteet Vladimir Putiniin. Hän on osallistunut kerhon tapahtumiin, ja kerho on tukenut näkyvästi Kremlin laittomia sotatoimia muun muassa Krimillä. Runsas viikko sitten jengipomo ”Kirurgi” johti motoristien juhlakulkuetta Krimin niemimaan anschluss-valtauksen viisivuotisjuhlassa niin ikään maahantunkeutuneen Venäjän valtakunnanjohtaja Putinin suojeluksessa. Kuvan yönsusipari esiintyi partners in crimea -hengessä.

Suomalaisten siviilivastarinnan on nyt tunnettava vastuunsa ja toimittava päättäväisesti laillisen yhteiskunnan ja länsimaisten arvojen puolustamiseksi! Pelkkä keskisormen näyttäminen maantiellä ei riitä vastaantulevien itärikollisdesanttien ja heidän suomalaisten viideskolonnalaiskätyriensä valloitusretken pysäyttämiseksi. Tarvitaan mm. järjestelmällistä seurantaa ja whatsupviestittelyä noiden vieraspetojen liikkeiden kartoittamiseen ja kaikenlaiseen matkan vaikeuttamiseen mahdollisuuksien mukaan myös konkreettisesti, kun aihetta vähänkin ilmenee. 

Poliisia ja muita tielläliikkujia on pidettävä tietoisina lauman kulloisestakin sijainnista, jotta se on saatavissa joukkion oletettavasti valmistelemien rikosten havainnoinnin lisäksi muunkinlaisen siviilivastarinnan tähtäimeen. Huoltamoilla tulisi kieltäytyä palvelemasta naapurimaiden laittomiin miehityksiin osallistuneen vierastaistelijaryhmän jäseniä, eikä olisi erityisen väärin sekään jos pahantekijöiden pyörien yllättäen tyhjentyneet renkaatkin jäävät täyttämättä tai taustapeilien kadonneet osat velvoittaisivat poliisin tuon tuosta katkaisemaan rikolliskoplan etenemisen. Bandidosit, Cannonballit ja Enkelitkin voisivat nyt kernaasti nähdä paikan osoittaa jonkinlaista yhteiskuntavastuutaan aktiivitoimiensa kohteen valinnalla.

Rikollisjoukkio Yön Sudet yritti ylittää Suomen rajan Julkisesti jo keväällä 2015, jolloin kirjoitin aiheesta kaksikin blogia, jotka eivät ole juurikaan vanhentuneet: 

"Yön Sudet uhkaavat nyt hyökätä Suomeen! Voinen vakuuttaa Schengen-alueelle lainsuojatonta tunkeutumista kaavailevien uusneuvostofasisti-stalinisti-putinistiroistojen führerille... ettei tuosta tripistä ihan samanlaista piknikkiä tule kuin heidän laittomat miehitysreissunsa Krimillä ja Itä-Ukrainassa ovat olleet. Voi olla, että molotovin cocktailejakin harkitaan tarjoiltaviksi, jos tilanne kiristyy isovenäläisen isottelun asteelle." puheenvuoro.uusisuomi.fi/194189-yon-sudet-uhkaavat-nyt-hyokata-suomeen

"En suosittele edes tapporahaa putinistimielisistä Yön susista, mutta toisaalta tuollaisten internatsisikojen julkisen elinkaaren ja voitonmarssin tarkoituksellinen helpottaminen ilman konkreettista tai edes muodollista vastarintaa olisi jonkinasteista ihmisyyden halveksuntaa lännen passiiviselta kadunmieheltäkin. Esimerkiksi eri maiden 'jokamiehenoikeuden' tunteman rikoksentekijän estämis- ja kiinniottopykälän vastuullinen soveltaminen kulunestotoimineen ja tiensulkuineen sekä rikosjärjestökaluston sabotointi ja eliminointi silloin, kun ulkopuoliset inhimilliset arvot eivät ole vähäisessäkään vaarassa, voisivat olla ihan paikallaan. Molotovin cocktailit jääkööt vielä kaappiin. Itse en epäröisi tarvittaessa pamauttaa suoraan kuonoonkaan, jos vaikka ääriputinistisen Kirurgi-jengipomon kaltainen roisto alkaisi isotella isovenäläiseen tapaansa vapaan maan kaistanleveyksiä ja parkkiruutuja omistellen voimatoimin." 
puheenvuoro.uusisuomi.fi/194108-yon-susien-ym-stalinistien-voitonjuhla-95-kiellettava-sivistysvaltioissa 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Nuo tulevat olemaan Suomessa viidettä kolonnaa jos ketkä!

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Mitä todennäköisin skenaario.

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Juu pitäydytään vaan Helevetin enkeleissä ja Bandidoksissa se on
sitä parempaa rikollisuutta ja sivistyneempää arvomuailmaa

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

a.s:"..pitäydytään vaan Helevetin enkeleissä ja Bandidoksissa.."

Itse en ole osannut kovin suurena uhkana maatamme kohtaa noita pitää. Sitä vastoin venäläisten olen kuullut joskus täällä jotain harmia aiheuttaneen. Mielellään ei siis näitä venäjämielisiä tänne maahamme.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Järjestöllinen osallistuminen sotilaalliseen maahantunkeutumiseen jonkin maan hyökkäysvoimien osana on toki ihan eri luokan rikollisuutta kuin katugangsterien touhut, jotka sittenkin ovat enemmän poliisin asia kuin tuo myös puolustusvoimien ja siviilimaanpuolustuksen huolta herättävä etnispoliittisimperialistinen valtiollisjohtoinen desanttipartisaanirikollisuus.

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Kaikki rikollisuus kelpaa kunhan se ei ole Venäläistä.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Enkelien ja Bandiittien juttuja selvittämään tarvitaan usein KRP:tä, mutta Yön Susien perään on KRP:n lisäksi pakko laittaa vielä Suojelupoliisikin. Muun rikollisuuden ohella Yön Sudet ovat tulleet toimimaan tänne Putinille uskollisena viidentenä kolonnana tekemään myyräntyötä. Toivon todellakin, että tuo porukka häviäisi niin suomalaisesta bikerskenestä kuin ylipäätään koko maasta. Konstit näyttävät olevan tuolla itänaapurilla monet ...

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"Kaikki rikollisuus kelpaa kunhan"

- No ei kelpaa. Mutta tuo Russki-Moto-Kominternin myös puolustusvoimien ja siviilimaanpuolustuksen huolta herättävä etnispoliittisimperialistinen valtiollisjohtoinen desanttipartisaanirikollisuus on ihan omaa luokkaansa ihmiskunnanvastaisena sotarikollisuusmuotonaan.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Hämeessä ainakin kannattaa tuo liikennepartiointi tieltäsuistamistarkoituksessa lopettaa ettei tule vahingoitettua viattomia uhreja. Nimittäin YLE:n uutisen mukaan Hämeen Poliisi kiistää, että moottoripyöräjengi Yön Sudet olisi asettunut Forssan seudulle....

https://yle.fi/uutiset/3-10711038

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Viattomia uhreja tulee aina välttää. Kerropa se Putinille hang aroundeineen, vrt. Itä-Ukraina, Krim, Syyrian Aleppo etc. etc. Russki-Moto-Kominternin myös puolustusvoimien ja siviilimaanpuolustuksen huolta herättävä etnispoliittisimperialistinen valtiollisjohtoinen desanttipartisaanirikollisuus on ihan omaa luokkaansa viattomien siviilien ja ihmiskunnanvastaisena sotarikollisuusmuotonaan.

Liikennepartiointia on toki harjoitettava koko maassa ja koko sivistyneessä maailmassa, eikä pahitteeksi olisi jos putinististalinistit saataisiin joskus kuriin Venäjälläkin. Joskus niin käykin, ei Stalinkaan ikuisesti elänyt.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

JUURI NYT!!

Keskusrikospoliisi kertoi tänään klo 10-11.30 mm. etnispoliittisen motoristijengi Yön Susien Suomi-kytköksestä, "Venäläisten Moottoripyöräilijöiden Internationaalista" (RMI, vrt. Komintern-illegaalit). Poliisihallituksen ja KRP:n mediatilaisuudessa selvitettiin järjestäytyneen rikollisuuden tilannekuvaa Euroopassa ja Suomessa - vaalimanipulointi-termiä ei erikseen painotettu Moto-Kominternista puhuttaessa.

Jengien kerrottiin mm. pyrkivän tunkeutumaan ja vaikuttamaan yhteiskuntamme rakenteisiin laajemminkin kuin vain harmaaseen ja rikollistalouteen ja tietoverkkoihin. Huomio kiintyi erityisesti vaaliemme ajankohtaa ajatellen tietoon, että maahamme on tunkeutunut puhtaasti siviilirikollisten ryhmien lisäksi myös poliittisen puolisotilaallisen etnistaustaisen isovenäläisen terroriryhmittymän Russki Mototsiklisti Internatsional RMI:n eli Venäläisten moottoripyöräilijöiden Internationaalin paikallispartisaanien alajengi.

Ks. Yön Sudet uhkaa Suomen poliisia: järjestäytynyt rikollisuus Kremlin vaalivaikuttajana?>
http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272892-y...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset