Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Olen käytettävissä vaaleissa 2019 - kilpailutan puolueet!

  • Nyt punnitaan mediatotuudenjälkeiset faktat.
    Nyt punnitaan mediatotuudenjälkeiset faktat.

- Hei, Sinä vireä ja nuorekas/perinteinen terveellä itsetunnolla ja ripauksella huumorintajuakin varustettu puolue tai valitsijayhdistys! Onko ehdokasasettelusi vuoden 2019 eduskunta- ja EU-vaaleissa jo täydellinen? - Aivan... Otathan siis pelvotta yhteyttä joskun siltä tuntuu. 

Objektiivisehko ja täysipäisehkö maltin ja tolkun kansalaisjournalisti ja huomattu mielipidejohdattelija ilmoittautuu ruotuun. Olen käytettävissä ensi vuoden vaalien ehdokkaana ja/tai, mikäli sellaisia todella löytyy, jonkun toisen yhtä hyvän ehdokkaan ja porukan viestintästrategiatukijoukoissa. 

Tunne siis itsesi vapaaksi tutustumaan tarkemmin objektiivisehkois-täysipäisehköihin ulostulolinjauskantoihini mm. US Puheenvuoron blogikontribuutioissa, ks. Retoriikan kyseenalaistuksia

Älä epäröi lähestyä sähköpostitse saadaksesi lisäinfoa ja kertoaksesi itsestäsi syvällisemmin potentiaalisena kilpailutusvoittajana. Lähetä viestisi osoitteeseen savolaisveikko@gmail.com otsikolla "Puoluekilpailutusrekry 2019" ja kerro mitä Sinulla on tarjottavanasi ns. poliittista kotia etsiskelevälle mielipidejohdattelun konkarille. Nyt punnitaan mediatotuudenjälkeiset faktat.


P.S. Toimithan suht' rivakasti, ettei kilpailijasi ehdi ensin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Hyvä idea. Mieleeni muistuu ajatus, jonka ajattelin vuosia sitten mutta joka oli jo päässyt unohtumaan. Nimittäin kysymys siitä, missä vaiheessa puolueet alkavat ostaa ja myydä huippupoliitikkojaan toisilleen samaan tapaan kuin jalkapalloilijoita myydään ja ostetaan seurasta toiseen.

Sillä ideologioitahan ei puolueilla enää ole; vain ääniä kalastellaan ja vaaleista on tullut yhtä harmitonta sirkusta kuin urheilukilpailuista -- tuloksilla ei ole vaikutusta ihmisten arkeen.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Pelaajamarkkinat, poliitikkomarkkinat, melko sama asia, mutta idea on silti loistava! Esimerkiksi hyvin vakaantuneilla poliitikkomarkkinoilla Soini ja kumppanit olisivat saaneet pitemmän peliuran kuin synkässä tulevaisuudessa saa.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Messevää ajattelua. Kaukana ei ole sekään, että joksikin kaudeksi voitaisiin vaikkapa lähettää mukaloikkari pikkurahalla toiseen joukkueeseen vähän kuin kaksoisvakoojaksi selvittelemään suosion saloja tai valmistelemaan järjestöriitoja ja hajoamiskehitystä tms.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Eiköhän jotain vaikutuksiltaan yhtä tuhoisaa ole tapahtunutkin esimerkiksi Vasemmistoliitossa Suvi Anne Siimeksen toimesta ja SDP:ssä Paavo Lipposen toimesta.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen Vastaus kommenttiin #8

Jaahas, ehkäpä noinkin, mutta varsinaista myyrätouhua tuo ei sillä tavalla ole, että nuo vaikuttajatoimijat olisi lähetetty selvästi jonkin toisen puolueen toimesta. Tai sitten on operaatio aloitettu jo todella tosi pitkällä tähtäyksellä ihan aika nuoresta lähtien kai ennen minkään muun suunnan palveluksessa oloa ainakaan julkisesti. Liekö sitten joku miettinyt tuolta kannalta Siimeksen ja Lipposen myöhemmät vaiheet lääketeollisuuden ja putinistikaasuputkifirman palveluksessa? Vai olivatkohan ne kotiinpaluita?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Groucho Marxia mukaellen: En äänestäisi puoluetta joka huolisi jonkun kaltaiseni listoilleen.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Hieno likisitaatti! Minäkin olen aina digannut Marxin velmuveljeksiä yli kolme kertaa sydmellisemmin kuin sitä saksalaista tosikko-Marxia, joka törsättyään oman ja vaimonsa omaisuuden Lontoon pörssissä radikalisoitui niin, että kirjoitti katkeruudessaan Pääoman. ;)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tervetuloa Veikko Nukkuviin, tosin jokunen kannattajakortti vielä keräämättä.

Sinustahan saisi agitaattorin siihenkin hommaan!

www.nukkuvat.fi/eduskuntavaalit-2019

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Kiitos tarjouksesta. Otetaan mietintään. - Ei sulla muuten olisi toimivaa lääkettä unettomuuteen, joka vaatii yhä eneneviä melatoniiniannoksia? Paitsi teitysti kilpailijapuoleiden ohjelmien lukeminen.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"Sinustahan saisi agitaattorin siihenkin hommaan!"

Ajattelitko Petri tuossa että ihan lähtökohtaisesti en kelpaisi puolueesi ehdokkaaksi vaan ainoastaan avustavaksi totuudentorvihelppoheikiksi?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Liberaalipuolueen ehdokas Marko Kettunen kertoo luovasta ajatuksestaan blogissa "Pääseekö paikallisesti sopimalla eduskuntaan?". Hän lupaa lahjoittaa 40 000 euroa vaalikauden palkkioistaan takaisin veronmaksajille http://markokettunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2677...

- Minäpä lähestyin edustuksellisen demokratian osallistumiskysymystä vielä astetta luovemmasta tulokulmasta, joka ilmentää hieman pidemmällemenevää kansalaisrohkeuttakin tai ainakin kansalaisnöyryydettömyyttä itseriittoisiin puolueisiin nähden - olen käytettävissä vaaleissa 2019 - kilpailutan puolueet!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset