Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Salaliitto "pyhitti" 23/8 pommi-iskut Turkuun, Helsinkiin ym. kaupunkeihin!

  • Salaliitto "pyhitti" 23/8 pommi-iskut Turkuun, Helsinkiin ym. kaupunkeihin!
  • Salaliitto "pyhitti" 23/8 pommi-iskut Turkuun, Helsinkiin ym. kaupunkeihin!
  • Suomineito 1939 ennen organisoitua joukkoahdistelua ja pakkoamputointia
    Suomineito 1939 ennen organisoitua joukkoahdistelua ja pakkoamputointia
  • Joukkoahdisteluliittolaiset 1939-41
    Joukkoahdisteluliittolaiset 1939-41

Kahden radikalisoituneen terroriverkoston yhteenliittouman salainen sopimus elokuun 23. päivänä antoi alustavan siunauksensa Suomessa loppusyksystä toteutettaviksi kaavailluille pommi-iskuille, jotka yllättäisivät säälimättömästi suurimmat kaupunkimme pehmeine siviilikohteineen: Helsinki, Viipuri, Turku, Tampere, Oulu... 

Tänään 23.8. vietämme vuonna 1939 solmitun epäpyhäksikin luonnehditun Molotov - Ribbentrop -sopimuksen eli Stalinin Neuvostoliiton ja Hitlerin Saksan 'pyhällä sodallaan' laajaa terroria Euroopassa harjoittaneen liittoutuman ja suunnitellun keskinäisen hyökkäys- ja miehitysalueiden salaisen anschluss-jaon vertaisasiakirjan allekirjoittamisen 78. vuosipäivää. Stalinismin ja Natsismin uhrien surumuistopäivä tunnetaan kansainvälisesti nimellä Mustan Nauhan Päivä (Black Ribbon Day).   

***

Vaikka mainitut terroriverkostot jatkajineen eli itäimperialismin nykytukijat sitä haluavatkin, pelolle ei saa antaa valtaa eikä sortajan tahtoon saa koskaan alistua! 

- Emme suostu umpisuomettuneiden yya-liturgikkojen valheuutisoinninkaan painostamina unohtamaan panfasistisen Stalin-Hitler-liittoutuman ihmisyydenvastaisia rikoksia ja niiden Suomi-neidolle aiheuttamia vääryyksiä 1939-47 alkaen. 

Joukkoahdistelun ja kutsumattomien maahantunkeutujien terrorin seurauksenahan Suomineito menetti sankarivainajiensa lisäksi myös talvisodan päätteeksi 1940 Viipurin läänin ja itäisen Sallan, ja Neuvostoliiton niin ikään aloittaman jatkosodan jälkeen 1944 meiltä ryöstettiin vielä Petsamokin. Yli 400 000 suomalaista joutui yhä jatkuvaan pakolaisuuteen maamme muihin osiin, myös presidentti Martti Ahtisaari. 

Itsenäisen Suomen alkuperäisten alueiden sodanjälkeisten laittomien venäläismiehitysten jatkuminen vielä vuoden 1947 jälkeenkin aina Stalinin kuolemaan 1953 asti on vielä jotenkin tavallaan johdonmukaista ja ymmärrettävääkin. Mutta se, miten internatsistisen neuvostofasistiarmeijan imperialistinen aluevaltaus saattoi jäädä voimaan vielä Neuvostoliiton hajottuakin vuonna 1991, jolloin Viro ja Baltian maat ym. vapautuivat venäläismiehityksistä, ihmetyttää oikeudentuntoisia. 

Ihmetys jatkunee ainakin niin kauan kunnes aluepalautus vääjäämättä ennen pitkää korjaa tilanteen. Tätä ei ole mitään syytä salailla SUOMI 100 -juhlavuonna, ei varsinkaan salaisen aluejakosopimuksen muistopäivänä, päinvastoin - muistetaan ja muistutetaan!  

 

Tarkemmin aiheesta: 

25 v sitten: Viro vapaaksi! Suomi kokonaiseksi? 

Alkuperäinen Suomineito ilman rihmankiertämää - Katso kuva!

Veikko Huuska: Eurooppalainen Mustan Nauhan Päivä (Black Ribbon Day) 

77. Molotov-Ribbentrop-päivä 2016 

Suomineito täyttää pian 100 vuotta - olemmekohan valmiit?  

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset