Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Hiljennytään hetkeksi kuulemaan sanaa Wapun ratoksi!

- Toverit! 

Wapun rientoihin varustautuessamme toivotamme kansallisuusasiainkomissaari Lavrovin tervetulleeksi Suomeen ensi viikolla!

Elämme jälleen vastakkainasettelujen aikoja Taantumuksen retromyrskylaineiden pärskähdellessä kainon Suomineidonkin rantahelmoissa häijysti kuin Oolannin-Krimin-sunffaraan hyisinä päivinä. Mutta pelottelupopulismiin ei tänäkään päivänä pidä vastata pelottelupopulismilla ja ryppyotsaisella vihanliet'sonnalla, vaan solidaarisella suvaitsevaisuudella ja wappuhenkisellä rauhanaatteella!  

Perinteet kunniaan edistyksen ja tulevaisuuteenkatsovankin liikkeen piirissä ja marssijonon katsomonpuolella kauempanakin! Kunnioitamme kevään ilon ja työn ja opiskelijoiden juhlaa uusmodernisti hiljentymällä hetkeksi kuulemaan sanaa Wapun ratoksi: ajankohtaisiin imperialismikuvioihin tuoreesti luokkakantaaottavaa rauahntöymusikkilyriikkaa à la  Agit-Prop:

ITÄMERI, RAUHANMERI! 

https://  

vappueuroviisu 1975On jotain mikä yhdistää 
https://

- Ydinaseeton Pohjola nyt! Itämeri, rauhanmeri 2017! Laulut ja kulkueet, mars mars: http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215481-itameri-rauhanmeri-2017...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Katsotaan nyt kuinka vastakkainasettelut vältetään Hesan snakareilla Vappuna aamuyöstä. Eiköhän siellä heilu taas nyrkit, monot, puukot ja puntarit.

Pekka Iiskonmaki

Turha koittaa.
Kommunismi voittaa.
Punatorvet maammelaulun soittaa.

On niillä kova kankkunen, kun Neuvostoliitto hajosi. Melasniemet/Halkola laittovat lapsetkin venäläiseen kouluun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset