Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

YK:n päivänä lahjoitetaan kompassi Venäjän sota-aluksille ilmassa ja merillä!

  • Siviiliuhrien ja rajarikkomusten välttäminen kysyy veljellistä apuamme sisäisiin asioihin puuttumatta.
    Siviiliuhrien ja rajarikkomusten välttäminen kysyy veljellistä apuamme sisäisiin asioihin puuttumatta.
  • Tulikomentoja! Kaksipääkotka vaanii korkeuksissaan maan pinnan siviilikohteita...
    Tulikomentoja! Kaksipääkotka vaanii korkeuksissaan maan pinnan siviilikohteita...


YK:n päivänä 2016 muistutetaan kaksipääkotkaa, että sillä on kynnet ja nokat veressä. Ne jotka eivät pääse rauhanmarssille, voivat lähettää uuden virtuaalikompassin verkkoterveisinä Venäjän hävittäjille ja sotalaivoille siviiliuhrien ja rajaloukkausten välttämiseksi jatkossa!  

Isovenäläisen imperialismin eskalaatiosta ja neuvostofasistisen internatsismin jäänteiden vaalimisesta olisi syytä muistuttaa muulloinkin. Valtakunnanjohtaja Putinin hävittäjät ja sotalaivat pinnalla ja sukelluksissa eksyilevät rajojen yli niin Itämerellä kuin etelämmäskin, ja törmäilykurssin hallintaansaattaminen vaatii ns. veljellistä apuamme itänaapurin sisäisiin asioihin puuttumatta. - Lahjoitetaan siis piloteille symbolista ammattialkeisapua omien rajojen sisällä pysymiseksi. 

Luojan ja EU-pakotteiden kiitos valtakunnanjohtaja Putinilla ei tiettävästi ole käytössään enempää kuin yksi valtamerikelpoinen lentotukialus (joka sekin toivottavasti kohtaa matkallaan jonkin pintauimariprotestoijan kuten vaikka Miinan). Jos ne Ranskan jo myymät ja lupaamat huippumodernit Mistral-meritaisteluasasemat  olisi toimitettu Mordorskij Flotille, maailmanlopuntunnelmat olisivat varmaan lähempänä.

Venäjän iskut siellä Syyriassa eivät tosiaankaan ole mitenkään erityisesti jos lainkaan kohdistuneet Islamilaista valtiota ISIStä vastaan vaan ihan kunnon väkeä. Ja Isis on kuten tiedetään Saddamin baath-puolueen ja arabisosialismin kaaderien ja Putinin Venäjän yhteinen kosto Neuvostoliiton hajoamisesta Lännelle Suomi mukaanlukien.


Lue myös

Voisiko 70-luvun rauhantyöaktivismi elpyä entiselleen?  

Itämeri Rauhanmeri -kampanja jatkuu 

Nootti Venäjän Federaatiolle 14.10.2016 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Hyvä inkeriläinen ystävämme Viola Heistonen kirjoitti blogin Venäjällä vietettävästä mahtipontisesta laivaston päivästä, johon minä naputtelin muutaman kommentin mm. Hankoniemen miehittäjäveteraanimerikarhiusta ja tulokaskaupunki Pietarin perustamisesta 1700-luvulla Ruotsin alueelle suomalaisten maille Nevanlinnan päälle ja esistalinisteista ja jälkistalinisteista Iivana Julmasta Putiniin > http://viovio.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/22...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset