Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Suorasanainen Viipurin-pakolainen Ahtisaari kahdessa jymyotsikossa!

  • Viipurin pakolaisen rinnassa on mukana rauhannobelistin kotiseutu
    Viipurin pakolaisen rinnassa on mukana rauhannobelistin kotiseutu
  • Kaksipääkotka kärsii pahenevaa aggressiivista jakomielisyyttä, minkä ei pitäisi olla kenellekään salaisuus
    Kaksipääkotka kärsii pahenevaa aggressiivista jakomielisyyttä, minkä ei pitäisi olla kenellekään salaisuus

Suorasanainen Viipurin-pakolainen, presidentti  ja rauhannobelisti Martti Ahtisaari on esiintynyt edukseen monessa erilaisessa yhteydessä, muitten muassa näissä kahdessa kuvaavassa otsikossa: 

1. "... suorat sanat Venäjästä: He luovat kylmää sotaa, ei länsi” - HS 4.10.2016


2. "Ahtisaari tuntee Putinit kuin Milosevicit" - US 14.2.2015 


Jutut ovat eri vuosilta, mutta molemmat vähintäänkin ajankohtaisia juuri nyt - kannattaa lukea molemmat. Viipurin pakolaisen rinnassa on mukana rauhannobelistin kotiseutu.  Venäjän kaksipääkotka kärsii pahenevaa aggressiivista jakomielisyyttä, minkä ei pitäisi olla kenellekään salaisuus. 

 

 

Lue myös:  Puolustusasemiin Suomi 100 -juhlavuotta uhkaavaa Venäjää vastaan 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Venäjäntrolli Koskiniemen Hemmo tuolla blogissaan toivottaa Ahtisaaren menomatkalle Arfikkaan. Vastasin hemmolle silimienvälliin:

- Mm. Paavo Väyrystä on informoitu arkistotiedoilla siitä, miten Nobelin rauhanpalkinnollakin palkittu ja ainut maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu presidenttimme Martti Ahtisaari pelattiin ulos - ei niinkään mediapelillä, vaan maanpetoksellisten kotipaavojen avulla. Mara syrjäytettiin ennen toisen virkakauden alkua Venäjän tuolloisen pääministerin ja KGB/FSB:n johtajan ohjastaman Komintern2.0-verkoston Suomen haaran punomalla juonella ja masinoimalla toverihyvävelitoiminnalla. Siinä saattoi kuulemma olla mukana henk.koht. pikku demarituttavuuksien lisäksi joitain keskustalaisiakin vaikuttajakellokkaita.

Itse pääministeri Vladimir Putin syrjäytti toiminta- ja arvostelukyvyttömäksi juopoksi lääkityn/manipuloidun/painostetun Boris Jeltsinin ja huudatti itsensä presidentiksi aloitettuaan toisen Tshetshenian sodan ja tuhottuaan joulukuussa 1999 Groznyin siviilikohteita uskottavasti Stalinin rautaisia otteita muistuttaen. - Maanpetoshan ei ole Suomessa rikos, kun mukana sattuu olemaan jollain tavoin aina pettämätön kepu punamultakumppaneineen.
> http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/22...
> http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2233...

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

No huhhuh!! Viipurilaissyntyinen rauhannobelistimme ei juuri saa kunnioitusta Venäjältä, mutta hänen palkintonsa kyllä listataan Kremlin kunniaksi! Uuden Suomen tietolähteitten mukaan "Nobel-säätiön sivuilta on paljastunut erikoinen piirre koskien presidentti Martti Ahtisaarta, joka sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2008. Ahtisaari luetaan Nobel-sivustolla ikään kuin venäläiseksi hänen syntymäpaikkansa vuoksi": http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224229-n...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset