Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Poliisi kuunteli lopulta ei-mielenosoittajan asiallista rauhanaloitetta!

  • Alas natsistit! Kuin myös anarkistit ja jihadistit.
    Alas natsistit! Kuin myös anarkistit ja jihadistit.
  • Ylös!
    Ylös!

UUTTA: Helsingin tämän päivän eri mielenosoitukset ja niiden vastamielenosoitukset erotetaan tällä kertaa noin 50 metrin*  välimatkan päähän toisistaan, eikä enää vain aiemmin käytetyllä tehottomalla köydellä. Köyden yli ja ali on provosoitu väkivaltaisia osapuolia molemmin puolin huutelemalla ja kalistelemalla rumpuja vastapuolen ilmaisunvapauden rajoittamiseksi sekä heitelty esimerkiksi pulloja ja käytetty astaloita aitoanarkistiseen ääriryhmämalliin. Hienoa, että poliisi on joskus valmis jopa ketterän nopeasti tekemään lain jo kauan sallimia tehokkaita toimintatapaparannuksia, joista on vinkattu kansalaiskontribuutioina rauhanomaisten yhteiskunnallisen keskustelun sometoimijoiden ulostuloissa. Sellaistenkin jotka eivät itse pidä tapoinaan huutaa mielipiteitään kuoroissa ja laumoissa. - Kaikki kunnia ja myötätuntoni myös niille, jotka osallistuvat rauhallisiin ja hyväkäytöksisiin muita provosoimattomiin mielenosoituksiin poliittista väkivaltaa vastaan!

Olen paitsi vaatinut SVL:n ja muiden väkivaltaisten kumousjärjestöjen lakkauttamista maanpetoksellisina jo nykylakien oloissa (vrt. 20-30-luvulla Lapuan liike + SKP), myös tehnyt aloitteen poliisin toiminnan parantamiseksi. Kirjoitin pelkän köysieristämisen tehottomuudesta ehdotuksen tiistaina 20.9.2016 blogissani näin:  

*"SVL:n kaltaiset väkivaltaiset poliittiset ja uskonnolliset ääriryhmät on kiellettävä pikimmiten ja niiden provokaatioita ja järjestyshäiriöitä puoleensavetävät nykyisellään lailliset julkiset kokoontumiset 'vastamielenosoituksineen' tavalla tai toisella käytännössä estettävä viranomaishallinnollisin keinoin jo ennen lakiteknisiä muutoksia. Ensi hätään on estettävä järjestyshäiriöpykäliin tms. nojaten ainakin kaikki minkä tahansa osapuolen vastamielenosoitukset 50 metrin säteeltä välienselvittelykahinoiden välttämiseksi." - Potku rintaan tappaa tai vammauttaa aina ja sattuu Suomineidon sydämeen
 

P.S.  Myös muunlaisista joukoissa huutelemattomien kansalaisten ajatuksista voisi ottaa vaarin. Suomessa on esimerkiksi päädytty lähtemään yhteiskunnallisen ilmapiirin kiristyessä ja sisäisen turvallisuustilanteen tulehtuessa yllättäen myös poikkeuksellisen järeisiin diplomaattisiin toimiin SVL:n ulkomaisen emojärjestön lakkauttamiseksi eli itse käärmeen pään murskaamiseksi: Natsien emojärjestö hiertää - diplomaattisuhteet Ruotsiin katkolle? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Matka voisi olla vaikka 500m. Mielenosoittajilla pitäisi olla tilaisuus rauhassa kertoa asiansa ilman möykkäävää apinalaumaa vieressä.

Koskee siis kaikkien mielenosoituksia.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Kävin lauantaina tarkkailukierroksella Helsingin eri mielenosoituspaikkojen tuntumassa ja bongasin Senaatintorin läheisyydessä päätoimittaja Markku Huuskon samantyyppisissä toimissa. Päätinkin kommentoida hänen uutta blogiaan, jossa tehdään oiva havainto myös miekkarin virallisten puheiden yhdestä ikävähköstä poliittisesti tarkoitushakuisesta ja mynttiälyövästä soraäänestä: http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/22341...

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Espoolainen self-made-älykkö Janne Korhonen kirjoittaa äkkipäätään tieteelliseltä vaikuttavaa tekstiä blogissaan 'Overtonin ikkuna, eli miksi natseja vähättelevät ovat väärässä'.

Viimeistään nämä sanat kuitenkin pudottavat blogin ansiokkaasta analyysista propagandapläjäysten kategoriaan: "...jos valinta olisi pakko tehdä ihmisvihamielisten natsien ja ihmisiin liian luottavaisesti suhtautuvien anarkistien välillä, tiedän kyllä, millä puolella itse seisoisin. Onneksi natsien vastustaminen ei jäänyt itsenäisyyspäivänä vain anarkistien harteille. Vastamielenosoitukseen osallistuneista tuhansista..."

- Miksi ihmeessä hän ottaa esiin niin hirveän skenaarion, että valittavana olisi vain nuo maailmanlopun optiot? Historiallisesti ja nykypäivänä anarkistit ovat pomminheittäjinä ja attentaatintekijöinä maailmanmestariluokkaa eivätkä todellakaan millään muotoa vähääkään myönteinen vaihtoehto kenenkään viiteryhmäkumppaniksi enempää kuin natsitkaan. Che Guevaran 'kansansuosio' ja oletettu anarkistisuus eivat vakuuta täysijärkistä. Tutustukaa nyt hyvänen aika anarkismin teoriaan ja luokkasotakäytäntöihin ja huomatkaa sen yhtenä infosotamuotonaan käyttämä hymykampanjointi ja mukasuvaitsevaisuuslume.

- Vai että "onneksi natsien vastustaminen ei jäänyt" vain jonkin toisen viharyhmän harteille, koskapa mölymiekkarissa oli muitakin? Huhhuh! Te väkivaltaisesti uhonneet ja rauhallisemmatkinko tuolloin paikalle joutilaat vain vastustatte natsismia? Kuulostaa taistolaisstalinistien sotahuudolta 'ellet ole puolellamme olet meitä vastaan'. Ei Kyllä me täysipäiset muualla olleet vsatustamme natsismia ja muuta totalitarismia luultavasti jopa monia teitä aidomminkin.

Natseja, anarkisteja, islamisteja ja kommunisteja vähättelevät ovat väärässä, koska he avaavat ikkunaa totalitarismin suuntaan osoittamalla ymmärrystä lälhtökohtaisesti kumouksellista ja länsimaisia arvoja vastaan suunnattuja aatteita ja väkivaltaliikkeitä kohtaan. Natsien, an(arkis)tifasistien, kommunistien, islamistien, putinistien ja muiden väkivaltaisten kumousryhmien järjestöille ei yhdellekään saa antaa sijaa Suomen yhteiskunnassa. Noiden saastavoimien ei tule saada esiintyä tunnuksineen kaduilla ja toreilla marttyyrihakuisia viha-aatteitaan agitoimassa ja keskinäisiä riitojaan lietsomassa ja julkisesti väkivaltaa harjoittamassa (jopa poliisiajoneuvoissa ja niitä ja hevosiakin vastaan hyökäten kunniallisten kansalaisten ja veronmaksajien terrorisoimiseksi)! Tapelkoot autiolla saarella jos itse täysissä ruumiin ja sielunvoimissaan haluavat, vaikka viimeiseen mieheen/naiseen/nulikkaan. Muuta yhteiskuntaa nuo aatteensoturit eivät saa enää tulla h... ks. > http://yyyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/227510-overto...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset