Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Paljon on muuttunut

  • Pikkuilmoitus paperilehti Uuden Suomen sivulla 1.11.1991. Huom. "Myös yya-neuvottelijoille..."
    Pikkuilmoitus paperilehti Uuden Suomen sivulla 1.11.1991. Huom. "Myös yya-neuvottelijoille..."

Kiitosten ja muisteluiden hengessä US-toimituksen ja kustantajan kanssa koettujen yhteisten verkkolehden/blogipalvelun ylösajo- ja vakiinnutuskehitysvuosien kunniaksi haluaisin julkaista aikojen muuttumista tavallaan ilmentävänä retroilukuvana neljännesvuosisadan takaa pikkuilmoituksen paperilehti Uuden Suomen 1.11.1991 sivulta 9 (ilmoittajalla ei ollut Suomi-pinssistä vielä kelvollista valokuvaa, vaan ensimmäisissä mainoksissa käytettiin tuotesuunnittelijan luonnospiirrosta). Tuolloin odoteltiin Suomineidon itsenäisyyden 75-vuotisjuhlavuotta 1992. 

Paljon on muuttunut, paljon säilyy myös Uudelle Suomineidon vuosisadalle. - Onnea Usarille ja kontribuuttoreille ja kaupallisille yhteistyötahoille ja lukijoille valitsemillanne teillä! 

 

Lue myös: 
Niklas Herlin: Kaikki muuttuu   
Suomineito täyttää pian 100 vuotta - olemmekohan valmiit? 
 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"Myös yya-neuvottelijoille..." - Teksti ilmoituksen alussa oli viesti, jonka kolme pistettäkin olivat merkitykseltään selvät ajankohtana, jolloin suomalaiset neuvottelivat Neuvostoliiton hajottua kiireessä Venäjän federaation kanssa ns. YYA-jatkosopimuksesta, jossa ei toivottavasti olisi mitään liittolaisuuteen viittaavaa. - Ks. Ilmatilanootti: Venäjä-optio auki liittoutumisessa - hyötyselvitys nyt! http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224017-i...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset