Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

IS: Suojärveläisvaltuutettu Venäjän vankilaan kansantasavaltaseparatistina?

  • IS: Suojärveläisvaltuutettu Venäjän vankilaan kansantasavaltaseparatistina?
  • karjalanpiirakan eheytys win - win -hengessä luo vilpitöntä sopua ja vakautta
    karjalanpiirakan eheytys win - win -hengessä luo vilpitöntä sopua ja vakautta
  • IS: Suojärveläisvaltuutettu Venäjän vankilaan kansantasavaltaseparatistina?

Mielenosoituksessa ilman huppua heitetty ehdotus kansanäänestyksen järjestämisestä  ilman pieniä vihreitä vaalitarkkailijoita mm. itsenäisen Suomen alkuperäisellä alueella Viipurin läänissä uhkaa Ilta-Sanomien uutisen mukaan viedä Suojärven miehityshallinnossa viime aikoina toimineen kaupunginvaltuutetun jopa neljäksi vuodeksi vankilaan. - "Jos Venäjä ei tarvitse Karjalaa, erotkaamme siis!" Useissa Venäjän tiedotusvälineissä kerrotaan huomautetun, että Suojärvi on "entistä" Suomen aluetta ja eräs esitti jopa ajatuksen antaa Venäjän hylkäämä Karjala takaisin oikeille omistajilleen suomalaisille.

Erikoisena separatismin vastaisen lain soveltamisessa nähdään lehden mukaan se, että Venäjä itse perustelee ukrainalaisen Krimin haltuunoton laillisuutta nimenomaan sillä, että Krimillä järjestettiin pienten vihreiden miesten turvaamana kansanäänestys Venäjään liittymisestä. Sen sijaan jo pelkkä ehdotus jonkin vastaavanlaisen kansanäänestyksen järjestämisestä itänaapurimme laittomasti miehittämällä Suomen alueella voi nyt tuoda uuden lain nojalla jopa viiden vuoden vankeustuomion, mikäli henkilön todetaan kehottaneen Venäjän alueellisen yhtenäisyyden hajottamiseen internetin tai tiedotusvälineen välityksellä:  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1443412942818.html

Nykyisen torso-Suomineidon alueella ovat aiemmin jotkut kansalaistoimintaverkostona toimivat NGO-ystävyysseurat ilmoittaneet julkisesti kannattavansa lämpimästi Karjalan tasavallan itsenäistymistä ja tukevansa myös taloudellisesti ja tiedotuksellisesti Neuvostoliiton Hitlerin ja Stalinin liittosopimuksen nojalla 1939-44 laittomasti miehittämien ja anschlussaamien Suomen Viipurin läänin ja Petsamon ym. alueidemme palauttamista suomalaisten hallintaan ja miehitysvallan kannattajineen kotiuttamista Rajajoen itäpuolelle. Suomi 100 v -juhlavuoden 2017 lähestyessä on nämä hankkeet hyvä nostaa jo tulevaa postputinistista parempaa aikaa ennakoiden avoimesti ja kiihkottomasti esiin kansakuntia eheyttävässä ja molemminpuolisiin vilpittömiin rauhanomaisiin naapurisuhteisiin tähtäävässä win - win -hengessä!

"Suomalainen kansalaisjärjestö myöntää: Avustamme ulkomaista agenttia Venäjällä"

 

Lue myösKarjalan piirakan eheytys (alueellinen kokonaiseksipalautus)  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset