Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Nootti Sergei Lavroville: "Voitonpäivän" 9.5. neuvostotyylinen sapelinkalistelu

  • Miksi kummankaan toisen maailmansodan aloittajan ja syyllisen hirmutekoja ja anschlusseja tulisi juhlia hyväksyen?
    Miksi kummankaan toisen maailmansodan aloittajan ja syyllisen hirmutekoja ja anschlusseja tulisi juhlia hyväksyen?

Korkeasti kunnioitettu Herra Ulkoministeri,

Esitämme Suomen ja Euroopan kansalaisten jakaman huolen siitä, että olette tukenut maanne viimeaikaista vihakampanjaa maanosamme demokraattisia ja rauhantahtoisia kansakuntia kohtaan. Tuomitsemme Venäjän Federaation uhkailuluonteiset vaatimukset länsimaille osallistua venäjämielisten hallussaolevilla Euroopan alueilla toukokuun 9. päivänä vietettäviin militaristisiin Molotov - Ribbentrop -liittokunnan totalitaristista perintöä vaaliviin pimeän neuvostofasistis-stalinistisen järjestelmän voittoa ja geopoliittista hirmuvaltaa Itä-Euroopassa ylistäviin juhlamenoihinne - http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015042919598082_ul.shtml

Muistutamme, että Neuvostoliitto oli toisen maailmansodan aloittaja- ja syyllisosapuoli, joka liittolaisensa natsi-Saksan tukemalla hyökkäyssodalla yhdessä miehitti ja jakoi Puolan syyskuussa 1939 sekä aloitti Suomea vastaan talvisodan marraskuussa 1939 ja sen alueita laittomasti miehittäessään jatkosodan kesäkuussa 1941. On kohtuutonta, että Neuvostoliiton rikoksenjatkajavaltio esittää vaatimuskutsuja juhlimaan tuolloisia ja nykyisiä laittomia alueliitoksia ja etnisiä puhdistuksia muitten muassa Suomen Karjalan evakoille kuten viipurilaiselle presidentti Martti Ahtisaarelle.  

Saatamme tiedoksenne, että Suomessa laillisesti toimivat motoristijärjestöt ja vastuulliset kansalaiset ovat laajalti valmiit tarvittaessa turvautumaan jokamiehenoikeuksiin Krimin laittomaan miehitykseen osallistuneen isovenäläisstalinistisen rikollisjoukkion "Yön Sudet" maahantulon estämiseksi. Alueemme puolustajilla on muistissaan sotaalietsovien maahantunkeutujakasakoiden ja partisaanien varalta myös perinteisen Molotovin cocktailin resepti, ks. lähemmin
- http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194189-yon-sudet-uhkaavat-nyt-...
- http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194108-yon-susien-ym-stalinist...

Kehotamme lisäksi Teitä, Korkeasti kunnioitettu Herra Ulkoministeri, esittämään Venäjän Federaation ylimmälle johdolle alustavien suunnitelmien laatimista Viipurin läänin ja Petsamon sekä muiden Neuvostoliiton laittomin sotatoimin Suomelta 1939 - 1947 miehittämien ja itseensäliittämien alueiden rauhanomaiseksi palauttamiseksi Suomen tasavallan itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaan joulukuussa 2017 mennessä sekä Alakurtin alueen demilitarisoimiseksi kuluvan vuoden kesäkuun 4. päivään mennessä.

Vastaanottakaa muodollisen kunnioituksemme vakuutus.

Helsingissä 29.4.2015

KNFIJV Kansalaiset neuvostofasistisen imperialismin jäänteitä vastaan  -  Citizens Against the Remains of the Soviet Fascist Imperialism

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

"Muistutamme, että Neuvostoliitto oli toisen maailmansodan aloittaja- ja syyllisosapuoli,"

Suomen valtiosopimus 20/1947 "katsoen siihen, että Suomi, tultuaan Hitlerin Saksan liittolaiseksi ja osallistuttuaan sen rinnalla sotaan Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittoa, Yhdistynyttä Kuningaskuntaa ja muita Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan, on osaltaan vastuussa tästä sodasta"

Että näin.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

... sekä erityisesti katsoen siihen, että Neuvostoliitto, tultuaan 23.8.1939 Hitlerin Saksan liittolaiseksi ja osallistuttuaan sen rinnalla sotaan Puolaa, Suomea ja muita rauhanomaisia kansakuntia ja koko ihmiskuntaa vastaan, on osaltaan vastuussa tästä sodasta...

Käyttäjän VesaHytnen kuva
Vesa Hytönen

Silvottuaan Puolan aseveljet juhlivat järjestämällä komean sotilasparaatin.

http://riowang.blogspot.fi/2009/09/brest-nazi-sovi...

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

US 28.4.2015: "Tämä russofobia [pelko venäläisiä kohtaan] ei pääty hyvin. Se on menossa absurdiksi. Voiton päivän aattona meidät pakotetaan piiloutumaan, Zaldostanov sanoi lehdistötilaisuudessa Itar-Tassin mukaan."

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Ei russofobianherättäjien varsinaisesti piiloutua tarvitsisi, kunhan rajoittaisivat julkisen aseenkalisteluriekuntansa omalle tontilleen eivät tunkisi uhoamaan vodkanhuuruissaan prenikoineen hävittäjineen sukellusveneineen Länsi-Eurooppaan ja esimerkiksi Suomen Viipuriin. Tervejärkiset eivät tuollaista kaipaa: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/voitonpai...

Tuolla muuten keskustellaan mahdollisuudesta että suomalaiset harrikkamiehet ja naiset alkaisivat oikoa venäläisten vinoutunutta historiankirjoitusta: http://veksi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194249-suomu...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Suurta voitonpäivän paraatia harjoitellaan tänään Moskovassa, useat tärkeät liikenneväylät ovat poikki.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Niinkuin harjoiteltiin pahaenteisesti viisi ja kymmenenkin vuotta sitten, putinistisen imperialismin ja Duginin hengessä. KNFIJV:n tutkija Mika Eiramaa kirjoitti Suomen Kuvalehdessä 7.4.2010 kommentin jossa siteerasi Pate Ahlmanin upeaa kirjoitusta tästä aiheesta Karelia Klubi -lehdessä (nyk. Karjalan Kuvalehti) otsikolla "Ylistetäänkö Moskovassa Stalinia voitonpäivänä 2006?" Sama teksti näkyy olevan yhä ajankohtaisempi taas ”voitonpäivänä” 2015. Näin Pate kirjoitti:

"Ihmiskunta haukkoi henkeään vuoden 2005 toukokuussa, ja esitti tyyntä, kuin muina miehinä. Moskovan Voiton päivän juhlallisuudet 9.5.sotilasparaateineen eivät jättäneet epäilyille sijaa uuden Venäjän Kolmannen Derzhavan stalinistisesta luonteesta. Kuin Hitlerin olympialaisten kisavieraat seisoivat nytkin kansainvälisen yhteisön edustajat käsi kädessä.

Vain rohkeimmat sanoivat, ettei toiseen maailmansotaan yhtä paljon Hitlerin kanssa syyllisen Neuvostoliiton hirmutekoja ja sotasyyllisyyttä tulisi unohtaa, eikä sen ylistämistä oikeastaan tulisi sallia. Saksalaiset ja venäläiset ovat yhtä syyllisiä sodanaloittajia ja tietysti uhreina myös yhtä syyttömiä. Kukaan ei oikaissut meitä suomalaisia loukkaavaa suurvalhetta, että Suomi olisi jotenkin aiheuttanut Neuvostoliiton hyökkäykset maahamme ja olisi ikään kuin syyllinen talvi- ja jatkosotaan.

Maailma antoi Voiton päivän juhlat hyväksymällä siunauksensa sille Venäjän neuvostoaikaiselle valheelle, jonka avulla uhrista on tehty syyllinen ja päinvastoin. Muutamaa lehti- ja nettikirjoitusta lukuun ottamatta Suomenkin media tyytyi pääasiassa..." - ks. http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/nato-soti...

Kalevi Wahrman

KNFIJV ja Mika Eiramaata ei ole olemassa, satu identiteetteja.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Yleensä olen osunut oikein erilaisissa intuitioissa, kun ne tulevat voimakkaina.
Muutaman päivän aikana minulle on muodostunut visio siitä, että Venäjä tulee aloittamaan uudet sotatoimet jossain touko- tai viimeistään kesäkuussa.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Yleinen arvaus on että saman kaavan mukaan kuin Sotshin olympialaisten jälkeen Krimin laiton miehitys, eli ns. stalinilaisen eli väärän voitonpäivän 9.5. jälkeisen internatsieuforian tunnelmissa.

Lieneekö sattumaa, että nyt kansainvälisesti vakavimminotettava rauhanneuvottelijamme on valmis yrittämään vielä jotain http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015042919599867_...

Rauhannobelisti Ahtisaari tuntee niin Milosevicit kuin Putinitkin... ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187082-a...

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Juha Kuikka

Rähinöinnin Putin aloitti Sotshin kisojen jälkeen. Seuraavassa rettelöinnissä Putin menettää FIFA MM fudiksen 2018.

Kisaprojekti on mittava. Putin rakentaa 13 kpl uusia stadioneja 400-500 milj dollaria kappale. Vaikeudet rakentamisessa ovat jo alkaneet viime vuonna. Rahat loppu ja aikataulut jo monessa paikassa yli puoli vuotta myöhässä. Nyt rakentamisen ja rahoituksen tilasta ei haluta edes keskustella FIFA:n kanssa. Huono merkki. Jäljet peittääkseen Putin tekee jotain, että kisat perutaan.

http://yekaterinburgnews.com/daily-news/constructi...

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Juha:
Nythän sinä olet alkanut tuomionpäivän ennustajaksi.
Toivottavasti sinulla ei ole ennustajanlahjoja ollenkaan.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Ennustetaankos vaikka jostain vähän viattomammasta? Niinkuin että minnekähän se venäläisten high tech rahtiraketti tipahtaa, jonka piti viedä avaruusasemalle vettä ja polttoainetta ja tuikitärkeitä varusteita kuten Vääränä voitonpäivänä Maa-planeettalaisille näytettävä punainen sirppijavasara-sotalippu, joka on kuulemma käynyt julistamassa Stalinin kunniaa aina Molo-Ribbe-liittolaisensa Hitlerin pääkaupungissa asti?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ei tarvitse olla ennustaja, kun arvioi voitonpäivän juhlien jälkeen alkavan tapahtua. Tapahtumapaikka on Itä-Ukrainassa Mariupolin itäpuolella.

Hyvä veikkaus on, että Putin on antanut määräyksen pitää matalaa profiilia 09.05. asti, minkä jälkeen kaikki on Itä-Ukrainassa vapaata riistaa. Ukrainalaisten ainoa tehtävä on tuhota niin paljon kuin mahdollista venäläiskalustoa ja täystyöllistää Venäjän cargo200-kuskit. EU:n tehtävä on laittaa Venäjälle ihan oikeita pakotteita, joilla Venäjä konttaa kunnolla.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Ja faktat ovat seuraavat: Itärintamalla Saksa menetti 80 prosenttia sotilaistaan. Tämä merkitsee, että liittolaisten joukot tuhosivat noin 20 prosenttia Saksan armeijan sotilaista. Kuitenkin, jostain syystä, viime aikoina näistä luvuista on vaiettu. Kaiken lisäksi, on ollut entistä enemmän yrityksiä todistella täysin päinvastaista.

Lue lisää: http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150429/29996....

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Toisen maailmansodan ensimmäisen siviilien joukkomurhan taisi muuten tehdä Neuvostoliitto joka tappoi 1940 omalla itäisellä miehityspuoliskollaan Puolassa vangittuja teollisessa mitassa näyttäen kai holokaustiesimerkkiä aatteelliselle aseveliliittolaiselleen Hitlerille, jota sitten tosin myöhemmin syytti rikoksestaan Katynin massahautojen paljastuttua.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Kenen rikoksista on kyse, kun vuosina 1941-44 Suomen keskitys- ja vankileireillä tapettiin lähes 20 000 neuvostosotilasta?

9.5. Voitonpäivää ja fasismin murskaamista vietetään myös noiden tapettujen muistoksi.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Sotasyyllisten rikoksista pohjimmiltaan tietysti siltä osin kuin nuo luvut yleensä pitävät paikkansa, Stalinin ja Otto-Ville Kuusisen poppoon ja Hitlerinkin. Suomeen hyökkäsi Neuvostoliitto sekä 1939 että 1941 ja oli yksin valtiona meidän sotiimme syyllinen vaikka natsit olivatkin internatsi-neuvostofasistien liittolaisia ja tukena talvisodan aikana. Kaikki neuvostosotilaat jotka taistelivat Suomen suunnalla olivat mukana henkensä kaupalla isovenäläisen imperialismin ja Stalinin hyökkäysten vuoksi, monet vastoin tahtoaan. Minä en millään voi ymmärtää miksi sitäkin joku venäjämielinen haluaisi juhlia ilolla enempää kuin Stalinin suoranaisesti omalla valtakunnansisäisellä toiminnallaankaan murhaamia miljoona neuvostokansalaisia.

Se tietysti on juhlan väärtti, että natsihallinto päättyi ja Länsi-Euroopassahan sitten siirryttiin selvästi parempaan eli demokraattisempaan ja vapaampaan suntaan (missä Suomi oli onneksi elänyt koko sotien ajan koska meidän maatamme ei miehitetty), mitä juhlitaan 8.5. Sitä vastoin Itä-Euroopassa ja Neuvostoliitossa uusine ryöstömaineen Baltiaa myöten siirryttiin hirmuhallinnosta ja orjuudesta toiseen ja sitä ojasta allikkoon siirtymistä 'juhlitaan' siis pakonomaisesti yhä joissain pimeissä itäfasistipiireissä 9.5. valitettavasti jopa Suomen Viipurissa ja Petsamossa.

Kalevi Wahrman

Täältä talvisodasta ja parista muusta:
Ei anneta kaikkea valtaa suuryhtiöille!
Kansan Äänen vappunumero 2b / 2015 on ilmestynyt.

www.kansanaani.net
Kansan Ääni on julkaisujärjestöjensä yhteinen paperilehti ja nettisaitti työn, toimeentulon, rauhan ja kansanvallan puolesta.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Ettäkö kaikki valta neuvostoille ja pois sotilaallisteolliselta kompleksilta ja KGB/FSB:ltä?

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Tässä Veikko Savolaisille ja muille Karjalan palauttajille lukemista. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150429/31172....

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Korkealentoisen luova nimi vapaalle pravdatoimistolle tuo Sputnik. Harkittiinkohan jotain muuta retroviittausta? Olisiko Laika käynyt? Siis nyt kun se Berliinissäkin Molotov-Ribbentrop-ystävyysvaltuuskuntavierailulla vielä välirikon jälkeen käynyt alkuperäinen punalippukin taitaa palaa eikä palata ehjänä sieltä avaruudesta... ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194273-n...

Ehkä nimeksi olisi vaikkapa 'kosmeettisista' syistä voitu valita vanhahtavia Sputnikia ja Laikaa ja Ladaakin ajankohtaisempi viestinlevittäjä, esim. Yötaivaan Susi ;) ks. http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/yon%20sudet%2...

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

http://fi.wikipedia.org/wiki/Voitonp%C3%A4iv%C3%A4... -
Muistaen voitonpäivien 8.5. ja 9.5. viettämisen perusteiden perustavanlaatuisen eron, pidän aiheellisena myös muistuttaa uusneuvostotyylisen ja jopa sitä hurmahenkisemmän sapelinkalistelun sopimattomuudesta nyky-Euroopassa. Mahtaileva sotilasparaati on Punaisella torilla nähty toukokuun 9. itse asiassa Putinin Venäjällä useammin kuin Stalinin ja Brezhnevin aikana yhteensä. Silloin ohjuksia esiteltiin enemmänkin lokakuun vallankeikauksen kunniaksi, voitonpäivänä kai vain vuosina 1945, 1965 ja 1985 - http://seppinenj.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194614-s...

Molemmat toisen maailmansodan aloittaja-syylliset romahtivat aikanaan. Hitlerin valta korvautui Länsi-Berliinissä ja siitä länteen demokratialla ja vapaudella, mutta Itä-Euroopassa orjuuttavan miehitysvallan neuvostofasismilla, joka jatkui vielä vuosikymmeniä. Valitettavasti nyky-Venäjällä näyttää olevan yhäkin enenevästi stalinilaisen holokaustin ymmärtäjiä ja imperialistisen itäfasismin puolustajia. Voiton päivä ei muuten ennen vuotta 1965 ollut edes vapaapäivä.

Voiton päivän 70-v. johdosta Venäjä avasi sota-arkistonsa aineistoja verkossa. Avataankohan taustoja-avaavia arkistotietoja koskien myös esimerkiksi Neuvostoliiton natsi-Saksan liittolaisena tekemää toisen maailmansodan ensimmäistä siviilien joukkomurhaa, jossa se tuhosi teollisessa mitassa miehittämänsä Itä-Puolan aseettomia vankeja Katynissa 1940? Tai Helsingin ja muiden kaupunkien siviilikohteiden pommituksia heti talvisodan ensimmäisenä päivänä 30.11.1939? Tai neuvostopartisaanien itäfasistisia sankaritöitä Suomen siviilien parissa? > http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/19468...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset