Retoriikan kyseenalaistuksia Speculare necesse est

Yön Susien ym. stalinistien voitonjuhla 9.5. kiellettävä sivistysvaltioissa

  • Hitler-Stalin-pakti eli Molotov-Ribbentrop-sopimus ei ollut vain sotatekninen, vaan paljolti ideologispohjainen diktatuuriliitto
    Hitler-Stalin-pakti eli Molotov-Ribbentrop-sopimus ei ollut vain sotatekninen, vaan paljolti ideologispohjainen diktatuuriliitto
  • Soviet Story - Neuvostoliiton ja sen "voiton päivän" tarina ilman YYA-propagandistista valhekuorrutusta
    Soviet Story - Neuvostoliiton ja sen "voiton päivän" tarina ilman YYA-propagandistista valhekuorrutusta
  • Suomineito, ei suuri eikä pieni vaan alkuperäisen itsenäisen oikean kokoinen, ei vielä neuvostofasistien amputoima.
    Suomineito, ei suuri eikä pieni vaan alkuperäisen itsenäisen oikean kokoinen, ei vielä neuvostofasistien amputoima.

Länsi-Eurooppa juhlistaa muun sivistyneen ihmiskunnan myötätunnolla voittoa natsismista toukokuun 8. eli Voiton päivänä. Toukokuun 9:ntenä sitä vastoin riekkuvat eräät itäeurooppalaiset pimeät voimat Neuvostoliiton sotasyyllisyyden kieltävissä ja stalinilaista kansanmurhadiktatuuria ylistävissä imperialistis-militaristisissa internatsirituaaleissaan. Miksi sallia tuollainen irvokas neuvostofasistis-totalitaristinen ihmisyydenhäväistys Euroopassa heti oikeaa Voiton päivää 8.5. seuraavana päivänä?

Juhlikoot vaan putinistit, zhirinovskilaiset, itänatsikommunistit ja muut uusneuvostofasistisiat Hitlerin ja Stalinin molotov-ribbentropilaisen liittokunnan hyökkäyssotia, anschlusseja ym. "suuria voittoja" omissa suljetuissa motoristijengitalleissaan, punaisilla toreillaan ja pienten punaruskeitten sudeettivenäläismiesten "vapauttamissa" lebensraum-kansantasavalloissaan. Väärän voitonpäivän 9.5. julkinen juhlariekunta kuitenkin tulisi selkeästi kieltää ja kriminalisoida EU:n alueella ja muissakin yleisesti tunnustetut ihmisoikeusarvomme jakavissa maissa. Stalinin ja/tai Hitlerin ylistämiseen julkisesti osallistuvat politiikan ja talouden johtohenkilöt on mielestäni viivytyksettä kirjattava Venäjän-vastaisille pakotelistoille.

Suomen valtiovallan olisi lisäksi paikallaan esittää erityinen paheksuntamme siitä, että itsenäisen maamme alkuperäisellä alueella Viipurissa järjestettäneen 9.5. julkisia tilaisuuksia, joissa juhlistetaan hyväksyvään sävyyn kaupungin ja läänin laitonta miehitystä ja anschluss-liittämistä maailmansodan natsi-Saksan liittolaisena aloittaneeseen Neuvostoliittoon 1939-47. Näihin stalinistifasistisiin tilaisuuksiin osallistuvilta suomalaisilta tulisi mielestäni evätä määräajaksi takaisinpääsy kotimaahan sen selvittämiseksi, ovatko he toimineet maanpetokseen viittaavalla tavalla vieraan vallan asiaa ajaessaan, ja onko mahdollisesti Suomi - Venäjä -seura järjestönä ollut tässä valheellisen sotapropagandan levitystoiminnassa mukana.

Ote SV-seuran toimintaohjelmasta: "La 9.5.2015 Voitonpäivän seppeleen lasku klo 10:00, To 14. – 16.5.2015 Ystävyyspyöräily Viipuriin" - http://www.venajaseura.com/aluetoiminta/etela-suomi/osastot/lappeenranta/toiminta  - Paula Lehtomäen putoaminen eduskunnasta saattaa selittyä tällä, mutta mutta se ei ole selitys eikä riittävä excuse ystävyysseuran toiminnan herättämiin maanpetoksellisuusepäilyihin. En suosittele pikaisia johtopäätöksiä, vaan asioiden rehellistä selvittelyä ottaen huomioon itänaapurimme aloittaman uuden kylmän sodan olot hybridisodankäynnin ja geopolitiikan viidennen kolonnan asetelmineen.

En suosittele edes tapporahaa putinistimielisistä Yön susista, mutta toisaalta tuollaisten internatsisikojen julkisen elinkaaren ja voitonmarssin tarkoituksellinen helpottaminen ilman konkreettista tai edes muodollista vastarintaa olisi jonkinasteista ihmisyyden halveksuntaa lännen passiiviselta kadunmieheltäkin. Esimerkiksi eri maiden 'jokamiehenoikeuden' tunteman rikoksentekijän estämis- ja kiinniottopykälän vastuullinen soveltaminen kulunestotoimineen ja tiensulkuineen sekä rikosjärjestökaluston sabotointi ja eliminointi silloin, kun ulkopuoliset inhimilliset arvot eivät ole vähäisessäkään vaarassa, voisivat olla ihan paikallaan. Molotovin cocktailit jääkööt vielä kaappiin.

Itse en epäröisi tarvittaessa pamauttaa suoraan kuonoonkaan, jos vaikka ääriputinistisen Kirurgi-jengipomon kaltainen roisto alkaisi isotella isovenäläiseen tapaansa vapaan maan kaistanleveyksiä ja parkkiruutuja omistellen voimatoimin. Rauhallisemmassa dialogissa vähintäänkin suosittelisin maahantunkeutuvia pärinäpoikakasakoita tutustumaan Neuvostoliiton internatsistista holokaustiperinnettä ja hyökkäyssota"kunniaa" valottavaan tausta-aineistoon, kuten Soviet Story -dokumenttiin, ks. http://www.sovietstory.com

Valistuksesta huolimatta ääriputinistiroistot jatkavat yhä riekkumistaan neuvostofasistisikojen laittomien maahantunkeutumisten ja mm. Suomen Viipurin ja Petsamon imperialististen miehitysten  1939-41 ja 1944-47 kunniaksi Stalinin - Hitlerin eli Molotovin - Ribbentropin liittosopimuksen (23.8.1939) nojalla, ks. esim. http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/voitonpaiva-palauttaa-neuvostoa...

Kansallisbolsevikit riekkuivat muun voitonpäiväjuhlijakunnan mukana v. 2010 ja kuten tutkija Mika Eiramaa Suomen Kuvalehden jutun kommentissa aavisteli, pahin oli vielä edessä ja saattaa olla edelleen: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/nato-sotilaat-marssivat-moskova...

- Siksi kysynkin, tulisiko muidenkin mielestä stalinistisen väärän voitonpäivän 9.5. juhliminen kieltää Euroopan sivistysvaltioissa? Tämä kysymys on aiemmin nostettu esiin kansalaisadressissa melko tarkkaan viisi vuotta sitten näin:

"Väärän voitonpäivän 9.5. stalinistijuhla kiellettävä Euroopassa!

Vaadimme, että neuvostohenkisen ja stalinistisen voitonpäivän 9.5. viettäminen (ei siis natsi-Saksan antautumisen allekirjoituksen vuosipäivän mukaisen oikean Voiton päivän 8.5.) julkisin tai muin naapurustoa häiritsevin menoin ja/tai jotenkin Itä-Euroopan ja Suomen itäosien "vapauttamiseen" viittaavin militaristisin symbolein sekä neuvostomiehityksiä kunnioittavin ja uhreja loukkaavin ilmauksin on kiellettävä kaikissa Euroopan neuvoston 47 jäsenmaassa, mukaanlukien Venäjä. Tuomitsemme jyrkästi...provokatiiviset toimet ns. sudeettivenäläisten agitoimiseksi Baltianmaissa ja Suomessa voitonpäivänjuhlintaan ja historiankirjoituksen vääristämiseksi Venäjän historiakomission mukaiseksi ... Taustaa: Toukokuun 8. päivänä juhlitaan Euroopassa onnellista vapautuksen ja demokratian paluun päivää Saksan kolmannen valtakunnan ehdottoman antautumisen muistoksi. Itä-Euroopan kohtalo sitä vastoin oli liki päinvastainen: surullinen demokratian toivon häviö ja alistuminen neuvostoliittolaisvenäläisen totalitarismin valtaan, osin 45 – 50 vuodeksi – ja osin yhä vieläkin jatkuen. Toisin kuin vapaan Euroopan rauhaisaa 8.5. voiton päivän Victory-in-Europe Day -juhlaa, Venäjän federaatio haluaa yhä viettää militaristisin ja barbaarisin menoin puna-armeijan Berliinin valtauksen ja Itä-Euroopan pitkän miehityksen ja sorron sinetöinytta toukokuun 9:ttä eli Neuvostoliiton voiton päivää Den Pobedy. Raskaimmin tuon pitkän stalinistisen neuvostofasismin miehityksen ja sorron kokivat ne alueet, jotka Neuvostoliitto miehitti ja liitti laittomasti itseensä heti toisen maailmansodan alussa 1940 sovittuaan asiasta liittolaisensa Hitlerin Saksan kanssa elokuussa 1939. Noille maille ja Viipurin läänille sodan päättyminen merkitsi neuvostomiehityksen paluuta..."
- Ks. tarkemmin > http://www.adressit.com/stalininvoitonpaivakiellettava
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Veikko Savolainen on vain kade. Meillä kun mikään muu ei ole suurta ja mahtavaa kuin työttömyys ja valtionvelka.

Lohtukatsomista http://www.youtube.com/watch?v=XLhzz_Slf4I

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Ei meillä mitään mahtailevan suurta tarvitse ollakaan. Kunhan nyt esimerkiksi maamme olisi oikean kokoinen. Ei suuri eikä pieni, vaan alkuperäisen itsenäisen Suomineidon kokoinen, eikä neuvostofasistien amputoima.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Rauno Lintunen

Minä nostan taas huomenna 27.4 Suomen lipun salkoon kansallisen veteraanipäivän kunniaksi. Vielä on hengissä 35 000 sotaveteraania, miestä ja naista jotka pelastivat maamme itsenäisyyden.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

... ja 87,5 % itsenäisen Suomineidon alkuperäisestä alueestakin pelastivat. Ne 12,5 % eli Viipurin lääni ja Petsamo ja Salla-Kuusamon alue Korvatuntureineen Alakurtteineen sekä Suomenlahden saaret ovat vielä toistaiseksi itäinternatsistisen neuvostofasisti-imperiumin rikoksenjatkajavaltion hallussa.

Tero Wihuri

", ovatko he toimineet maanpetokseen viittaavalla tavalla" Puhut varmaan Isäntämaansopimuksesta?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Mantsuurian valloittamisen päivää ei kuitenkaan juhlita ollenkaan, minkähän vuoksi ?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Neuvostoliittokin taisi tosiaan tunnustaa tuon Kiinan 'koillisen' alueen jossain vaiheessa japanilaiseksi ja tietysti omakseenkin. Juhlia ei vietetä ehkä siksi että Kiina - Venäjä -seura ei ole suomettunut siinä määrin kuin Suomi - Venäjä -seura (arvaus).

Miksi muuten Wikipedian Kuriilien miehitystä käsittelevässä artikkelissa on päivämäärä elokuun jotain mutta ei vuotta? Kai se voitonpäivään jotenkin liittyy tuokin vapauttaminen: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuriilien_maihinnousu

Tero Wihuri

Johtunee siitä että lakia ei katota objektiiviseti?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen Vastaus kommenttiin #6

Mitä lakia tässä tapauksessa? Kuka ei katso?

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Kiinan kouluissa ilmeisesti opetetaan alueiden olevan vain lainassa Venäjällä. Siksi puolet Venäjän armeijan vahvuudesta on Kiinan rajalla. Näin oli myös Neuvostoliiton aikana, jolloin maat olivat täyden sodan partaalla.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno

Eivät ne missään partaalla olleet. Kyllä niiden välillä käytiin ihan oikea sota, tuhansia kaatuneita jne.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Vladimir Putininkin nimeen rikollisjärjestörekistereissä yhdistetty venäläisinternatsistinen moottoripyöräjengi Yön Sudet harkitsee tiedottajansa mukaan Puolan asetuttua vastarintaan Suomen käyttämistä läpikulkumaana vyöryessään sotaiselle retkelleen kohti länttä.

Lieneekö aluekonsultaation ajoitus jotenkin kansalliseen veteraanipäiväämme liittyvä? Voinen vakuuttaa Schengen-alueelle lainsuojatonta tunkeutumista kaavailevien uusneuvostofasisti-stalinisti-putinistiroistojen führerille Aleksandr Saldostanoville, ettei tuosta tripistä ihan samanlaista piknikkiä tule kuin... ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194189-y...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tässä oli ihan otetta. Kyllä Suomella on oikeus vaatia oikeutta itselleen. Venäjällä tilanne päällä ja pidetään huoli että se ei leviä isänmaahamme http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1926...

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno

Suomella on "oikeus" vaatia luovutettuja alueita takaisin.

Venäjällä on samalainen "oikeus" vaatia Suomen liittämistä takaisin Venäjään.

Ruotsilla on samanlainen "oikeus" vaatia Suomen liittämistä takaisin vanhaan emämaahan.

Tai sitten ei.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Tuo vaihtoehto 'ei' on, niin kuin ymmärrät oikea muiden kuin Suomen vaatimusoikeutuksen osalta. Neuvostofasistisiat ryöstivät Hitlerin-Stalinin liittosopimukseen 1939 ja hyökkäyssotaansa 1939-44 perustuen itsenäisen Suomineidon alkuperäisiä alueita, Viipurin läänin, Petsamon, Alakurtin, Korvatunturin ym. jotka oli todettu/sovittu Suomen alueiksi naapurimaiden ja Kansainliiton kanssa neuvotellen Tarton rauhassa 1920. Selkeä asetelma siis, ja Neuvostoliittohan erotettiin Kansainliitosta laittoman Suomeen-hyökkäyksensä johdosta.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #15

Nyt voisit kyllä selittää, miksi "ei" ei sovi kaikkiiin vaihtoehtoihin.

Mielenkiintoista on, että nimenomaan Suomi vastusti Neuvostoliiton erottamista Kansailiitosta.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen Vastaus kommenttiin #16

Olisiko sitten Suomi halunnut pitää itänaapurin edes jotenkin integroituna sivistysvaltioiden yhteisössä mistä Nliitto kyllä oli faktisesti aika kaukana jo ennen virallista Molo-Ribbe-liittolaisuuttaankin, ainakin Leninin lopunajoista lähtien. Niitä perusteita itsenäiosen Suomineidon kyllä-vastaukselle löydät täältä, ks. esim vuoden 1915 etninen kartta: http://prokarelia.net/fi/

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #18

Mitähän tuon kartan pitäisi paljastaa? Millä perusteella siis "ei" noille muille vaihtoehdoille?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen Vastaus kommenttiin #20

Se kartta luo ihan muun näkokulman eli etniset olot joilla on toki merkitys muistettaessa että venäläiset ovat olleet täällä päin maailmaa ja itse asiassa suurimmassa osassa kok nyky-Venäjääkin vasta ihan vähän aikaa, satakunta vuotta itäkarjalassakin ja Viipurin läänissä oikeastaan vasta talvisodan jälkeen enemmälti niin kuin Virossakin. Lue niitä artikkeleitä niin ymmärrät ja vakuutut siitä miten Suomineidon muodot itsenäistyneenä maana ovat eri asemassa kuin nuo mainitsemasi kaksi muuta selvästi huonommin perusteltavaa aluevaadetta.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #21

Miten Suomi 1920 ja mainitsemasi Tarton rauha liittyy tuohon etniseen karttaan?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen Vastaus kommenttiin #22

No kun nyt kysyt niin mietitäänpä. Eikös Tarton rauhassa Paasikiven ym. johdolla sovittukin että Itä-Karjalassa järjestetään kansanäänestys jossa paikallinen (tuolloin suomalaiskarjalaissaamelainen) väestö päättäisi haluaako kuulua Suomeen vai Neuvosto-Venäjään. Se kansanäänestys taitaa olla vielä pitämättä...

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #23

Miten se tekeee Tarton rauhan rajoista jotekin erilaisia kuin muiden rauhansopimusten rajat?

Tuollaisesta kansanäänestyksestä rauhansopimuksessa ei ole mainintaa.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen Vastaus kommenttiin #24

Tarton rauhansopimus 1920 on ainut itsenäisen Suomen ja Venäjän välillä neuvotellen sovittu rajanmääritys. Niin kuin tiedät muut rajanmuutokset on tehty sotavoimalla ja ryöstäen ja jälkeenpäin pakotettu hyväksymään ne "sopimuksina".

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #25

Et vielä kertonut, mikä siiten tekee jotenkin erilaisen kuin muut rauhansopimukset, esim. Turun rauha, Stlobovan rauha tai vaikkapa Pariisin rauha. Sotavoimalla se Tarton rauhakin saatiinn aikaiseksi, niin kuin tuossa sopimuksessa selkesti lukee. Ihan ensimmäisenä:

"1. Artikla

Rauhansopimuksen voimaan astuttua lakkaa sotatila sopimusvaltioiden välillä ja molemmat valtiot sitoutuvat vastedes ylläpitämään keskinäistä rauhantilaa ja hyvää naapuruutta."

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Venäjällä on tapana tehdä erilaisia hämäysliikkeitä ennen aktiivitoimia ja pahempia provokaatioita. Esimerkiksi itäukrainan "avustusrekkojen" ympärillä niitä nähtiin, ja huomio kiintyikin usein epäolennaisiin suuntiin. Yön Susien ja Helsingin vesillä harhailevan mahdollisesti venäläisen sukellusveneen tarkoituskin voi olla peittää sotavalmistelut jossain toisaalla, kaukana tai lähempänäkin... Mariupolin kohtaloa jännitetään tällä hetkellä: http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2015042819...

Otetaan nyt kuitenkin rauhallisesti, jäitä kypärään. Ei vedellä pitkällemeneviä johtopäätöksiä, mutta tehdään lennokkaita - speculare necesse est! Sukellusveneen (jos on idästä) ilmestyminen aluevesillemme saattaa olla myös/lisäksi Kremlin vastaus siihen, että Suomessa kansallisen veteraanipäivän tv-juhlan ohjelmassa esitettiin kenraali Kannisen 9 vuotta vanha lausunto Karjalan rauhanomaisista palautumisnäkymistä, ja rauhanmotoristikerho Yön Susien Suomeen tuloa on estelty mannerheimiläistaantumuksellisesti, ja ennen kaikkea suuressa valtakunnallisessa lehdessä vaadittiin väärän eli stalinilaisen Voiton päivän 9.5. juhlimisen kieltämistä Euroopan sivistysmaissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset